Ik heb heel goede vriendinne,
als ik ze niet zou hebben,
zou ik niet weten wat ik moet beginnen.
Carmen geeft me telkens weer brieven met lieve woorden,
die nog geen enkele keer stoorden.
Ze staat altijd voor me klaar,
en dat meen ik, das echt waar.
Liliane is heel begripvol,
en weet goed wat ik voel,
ik weet zeker dat haar hart vol,
met vriendschapzit,
ze weet wel wat ik bedoel.
Jorinde zegt niet veel,
maar begrijpt me altijd,
voor mij is ze een deel,
van een vriendenkring, en die wil ik nooit meer kwijt.
Lindsay maakt hetzelfde mee als mij,
en is altijd bereid te luisteren,
ik zou wel eens willen zijn zoals zij,
en dan zou ik alleen maar lieve woorde tege men vriende fluistere.
Rikki geeft me steeds weer goede raad,
en als ik het moeilijk hebt neemt ze me eens vast,
met haar erbij ben ik bijna nooit meer kwaad,
ze is voor iedereen een geschenk, en zeker en vast geen last.
Ik wil deze vrienden voor altijd behouden,
en hoop dat ze me allemaal kunnen vertrouwen.
Ik zie ze graag,
en ik hoop dat ze dat weten,
en ik denk dat vanaf vandaag,
ze dat nooit meer zullen vergeten.
(dit is een bedankje voor men vriendinnen, die me erg veel steunen bij het verlies van men vriendin, als ik 1 van deze zou verliezen, zou ik er niet bovenj komen. BEDANKT)
xxxxxxxxxxxxxxx