Verdwaald
Plots lijk ik te verdwalen,
de zon lijkt niet meer te stralen.
Ik weet even niet meer wie ik ben,
zelfs niet als ik schrijf of tussen de bomen ren.
Je plofte het mes recht in mn hart,
en dat maakte me immens verward.
Had je mij bij deze afgewezen,
of hoef ik echt voor niets te vrezen?
Ik kan dit echt niet meer vatten,
geen idee hoe ik jou moet inschatten..
zaterdag 30 december 2006, 21u09