! Stop met dromen !
Hoe begin ik er toch aan,
Weet hij wel af van mijn bestaan ?
Ik kan beter met hem open kaart spelen,
Maar zou hij zijn hart wel willen delen ?
Ik zag hem voor eerst onder de bomen,
Hij is het beste wat mij ooit was overkomen.
Maar, ik durf hem ineens nog niet aan te spreken,
Want ik ben bang dat hij gaat beginnen preken.
Hij is veel te knap en te lief voor mij,
Maar ja, ik maak hem waarschijnlijk toch nooit blij.
Ik zal wel op andere jongens gaan letten,
Ik moet leren hem van mij afzetten
Sanne Meynen