even een momentje
een seconde
in t verleden
even een momentje
nu
seconde
in het heden
vergeten jaren
voorbij gekropen
maar in 1 seconde
weer binnengeslopen
nooit mogen zijn
en je kan niet weten
dat ik je echt niet ben vergeten
en als altijd
aan t einde van t jaar
nog steeds
dit kleine gebaar
waarin ik mn hart verbind met de goden
mn gedachten stuur met de wind
ik je hul in een wolk van liefde
"gelukkig nieuw jaar"
m'n vrind
-wherever you are-