Omdat we ook zonder woorden kunnen spreken
Zonder ogen kunnen zien
Zonder lichaam kunnen zijn
Zonder oren kunnen horen
Zonder handen kunnen voelen
Omdat er ook liefde is
Omdat we weten van elkaar
Wie we zijn
Wat we vrezen
Wat we liefhebben
Waar we heengaan
Omwat er liefde is
Omdat we kunnen zingen
Roepen
Fluisteren
Schreeuwen
Huilen
Lachen
Vertellen
Praten
Omdat we elkaar begrijpen