Hoe verdrietig kan het zijn.
Als je dochter op 1 ste kerstdag beld
de relatie is over ,een ander heeft hem in genomen
Om dat ze dikker was geworden.
was ze voor hem niet aan trekelijk meer .
nu zitten wij er mee
angst om wat er komen gaat.
ze ziet het leven niet meer zitten.
we wonen 110 kilometer er vaan geen auto
die ons kan rijden
Dan maar bij de telefoon weer blijven.
En hopen dat ze aan haar tweeling van 17 denkt
we zijn bang dat straks de twede ons ontglipt
Dat is hij niet waard.
Wat ik al zij
Is het te hopen dat ze zich bedenkt
en niet of hij haar nog aan treklijk vind
Eten kan ze al niet meer .
Hoevel kan een mens nog aan .
om in angst verder te gaan.
Ria van Schaik