Een vleugje liefde
Na 1 dag is als een echte teddybeer, zo lief
Mijn hart is door hem gestolen, het is een echte dief
Hij praat alleen nog maar over mij
Zelfs al ben ik er niet bij
Ik zou niet zonder hem kunnen
Zou hij me zijn liefde gunnen
Ik kan zelfs niet meer slapen
Ik zit alleen nog maar naar hem te gapen
Hij was alles wat ik wou
maar hij liet me stikken in de kou
Het was een echte troetelbeer
Hij knuffelde me elke dag maar meer en meer
sanne meynen