Ik weet het.
Diep in mijn hart weet ik,
Weet ik wat het is,
Maar ik ben bang,
Bang voor de waarheid,
Bang voor de toekomst,
Bang voor alles,
Alles daar omheen,
Diep in mijn hart weet ik,
Weet ik wat ik wil,
Diep in mijn hart weet ik,
Weet ik wat ik moet doen,
Diep in mijn hart weet ik,
Weet ik wat ik weet,
Ik weet dat ik van je hou,
Jij degene bent die ik vertrouw,
Ik weet eigenlijk maar een ding,
Ik hou heel veel van jou...