Een jaar voorbij
Blijdschap
verdriet en pijn
alles kwam voorbij
een vriendschap geeindigd
vertrouwen dat bleek niet verdiend
alweer een knauw
en ineens vlak voor de zomer
opnieuw vond ik jou
nog veel getwijfel
zeker na alles wat er was gebeurt
laat ik jou mijn leven in
langzaam aan
vertrouwt een band ontstaat
ook al nog alleen via mail
blijkt in 2007
na een gesprek van jou en mij
ben jij mijn vriendschap waard?
mijn eigen twijfel
wie ben ik
wat wil ik
alleen of samen
nog steeds ben ik er niet uit
is vriendschap alleen genoeg
of is het tijd banden door te snijden
mijn eigen weg te gaan
alleen of samen
een knoop doorgehakt
weer aan het werk
snel vond ik een baan
dit jaar
zal blijken past dit mij
voel ik me nu wat meer vrij
of is dit niet genoeg
studieplannen ook nog
helaas de boeken nog
onaangeroerd te druk te veel te doen
ook het afscheid van een lieve man
maar na twee jaar ziek zijn
verdiende hij de rust
kinderen geconfronteerd met pijn
toch was het goed voor hen dit mee te maken
en afscheid te mogen nemen
van hun opa
zo'n lieve man
het jaar dat ons meisje
haar abc haalde
trots als een pauw op die heerlijke meid
wat gaat het snel
meisje van ons jij komt er wel
en dan onze strijd met onze middelste man
eindelijk een diagnose
gevochten hebben we
hopelijk krijgen we nu wat rust
en kunnen we wat beter met jou omgaan
nu we weten dat het niet altijd fijn is in jouw schoenen te staan
en dan onze jongste man
een peuter alweer twee
bijna drie
nog even
een lekker kereltje, maar
mannetje wat heb jij al een eigen willetje
Ja een bewogen jaar
vetrouwen verloren
verdriet
van vroeger wat toch ook steeds weer bovenkwam
nooit zal het helemaal verdwijnen
omdat ik weet dat deze littekens zullen blijven schrijnen
Welkom 2007
je nieuwe dagen
een nieuwe tijd
365 dagen we zullen we gaan beleven
maar wel
al veel vaker dan vroeger
met een glimlach door het leven
en het geloof in mezelf
sterker geworden door alle jaren
en jij en ik
zal onze liefde het overleven
en jij en ik
zal vrienschap tussen ons
genoeg gaan geven
2007 We gaan je gewoon beleven..
Voor alle freaks een heel gelukkig nieuwjaar