Sommige dingen uit het verleden,
Spelen soms nog een rol in het heden,
De scherven die je hart toen hebben geraakt,
Laten diepe wonden achter,
Sommige wonden genezen,
Anderen blijven voor altijd,
Sommige scherven zijn al weg,
Maar de splinters zul je altijd blijven voelen..