Zittend op mijn plekje in de
duinen.
Hoor ik de zee en de wind
ruizen.
De kilte in me wordt killer.
Zie ik de vogels zweven door
de lucht.
En stil komt het verlangen
wat al zo lang mijn metgezel is.
Neem me mee op jullie vlucht.
Neem me mee hier ver vandaan.
Neem me mee dan kan ik
uiteindelijk het verleden uit de
weg gaan.
Neem me mee op jullie vlucht
niets houd me hier nog tegen.
De tijd gaat hier zo tergend langzaam.
Maar tot nu toe nam alleen mijn
gedachten de weg van jullie vlucht.
En na mijn droom vond ik mezelf hier
steeds weer terug.
Maar het liefs vandaag ga ik mee
op jullie vlucht.
Neem me mee en wijs me de weg
die ik kan gaan.
Om voor eens en altijd voorgoed hier
vandaan te gaan.
Want misschien breekt er dan ook
uiteindelijk voor mij een nieuw leven
aan.