Kriebels...
___________
Kriebels voor de dag,
de dag die er bijna is...
Kriebels uit angst,
angst om jou nooit meer te zien...
Kriebels van verdriet,
om iedereen te missen...
Kriebels van geluk,
om iets nieuws mee te maken...
Kriebels die huilen,
bang voor wat komen zal...