Leven
Wat is het leven zonder jouw ?
leeg en saai
maar ook al ben je in mijn leven
er blijft iets ontbreken
Iets van jouw en mij
iets dat zou maken mijn dromen
heel vrij
mijn geduld geraakt op
toch blijf ik wachten
ook al doet het pijn
want ik wil niet langer meer met 2'en zijn
een 3de zou mijn leven compleet maken
heel fijn !
Xxx empty me xxX