Liefde en pijn
Dicht tegen elkaar aan
deze 2 woorden
Ik zie je graag
en toch voel ik pijn
Jij doet het elke keer weer
jij ben die ene die enkel denkt aanzichzelf
En toch
toch zie ik je graag
ik weet niet of ik dit kan blijven dragen
ingestort van binnen
weet zelf ook even niet waar te beginnen
proberen weer alles op te bouwen
want ja , ik ben nog steeds van je blijven houden
Ik weet niet hoe het nog moet
Want in onze relatie zijn er 2 woorden heel close
Liefde en pijn
deze 2 zullen er bij ons altijd zijn