Ik voel me zo alleen,
het doet toch zo'n pijn,
ik kan nergens meer heen,
zonder echt mezelf te zijn.
Als ze je vriendin drogeren,
en je hebt dan een enorm schuldgevoel,
zal je toch steeds proberen,
te veranderen en anders gaan reageren, zelfs koel.
Een lege plek diep vanbinnen,
die normaal wordt opgevuld door je vriendinnen.
Nu zit er een gat in men hart,
die niemand zal kunnen opvullen,
ik wil geen nieuwe start,
maar wel iets dat de waarheid kan onthullen.
Kmis zoveel in men leven,
wat ik allemaal niet zou geven,
om ze nog 1 keer vast te nemen.
Het was wel ontzettend fijn,
om jou beste vriendin te mogen zijn.