Mijn Gedichtje...
Alle woorden op papier;
Die meen ik.
Alle zinnen op papier;
Die zijn waar.
Alles wat ik schrijf;
Is mij overkomen.
Alles wat ik denk;
Begrijp ik niet.
Alles wat ik doe;
Is omdat ik dat moet doen.
Alles wat mij overkomt;
Hoort zo in mijn leven.
Alles wat ik teken;
Zijn afbeeldingen uit mijn hoofd.
Al mijn vrienden;
Die horen bij mij.
Al mijn familieleden;
Zijn zoals ze zijn.
Alleen ik;
Ik ben ik,
Ik ben mezelf,
Ik ben Celeste.
Mijn leven:
Is van mij.