Ik weet niet wat ik hier mee moet
ik kan niet steeds maar blijven lachen
ik kan het niet meer
steeds weer dat masker op zetten
want dat masker op mijn gezicht
dat word zwaar
het is nu echt tijd
tijd dat mensen mijn echte gezicht zien
het is tijd dat het verdriet naar buiten komt
ik kan het niet langer verbergen
het word mij te zwaar..