Veel verdriet
Veel ongeloof
En vooral veel pijn
En ook de vraag waarom
Waarom wou je niet meer bij ons zijn
waarom liep je weg bij ons
Wat ging er op dat moment door je hoofd
Kon niemand je dan meer helpen
Had het leven niks meer voor jou te bieden
Op de kaart stond een lach en een traan
Ik hoop dat het voor jou nu de periode is van de lach
in plaats van de traan
Lieve judith ik hoop dat je nu je rust en je plek heb gevonden
je plek vol liefde en vreugt
Rust zacht lieverd!
Ik hoop dat je moeder nu bij je gekomen is
en dat jullie vanaf nu vrolijk en gelukkig samen kunnen zijn