een wit gezicht met holle ogen
door mensen vertrapt en gehaat
door iederen ben je bedrogen
je voelt je aleen staat
je wilt niet meer blijven leven
het liefst zo snel mogelijk gaan
je bent opgehouden met sterven
je kunt het leven niet meer aan
je hebt geprobeerd, bent een vechter
je wilde doorgaan, maar kon het niet
het ging aleen maar slechter
ik weet dat je echt geen uit weg ziet
ik kan wel gaan praten
met positive worden:het komt goed
maar ik heb nu wel in de gatem
daardoor krijg je geen nieuwe moed
ik kan je niet helpen,ondersteunen
je moet zelf oplossen, hoer hard ook is
maar weet:je mag altijd op me schouder leunen.
en bij me komen, wat er ook is