Lieve oma
Ik hou van u met heel mijn hart
Dit gevoel is echt apart
Een gevoel van het gemis
Maar wetend dat het voor u beter is
Het voelt denk ik wel goed
Dat u niet meer verder moet
Met de pijn die u leed
En de avonden lang die ik nooit meer vergeet
U bent nu bij opa, uw man
Geniet daar maar lekker van
Het verdriet is erg groot
Het verdriet om uw dood
Maar ik zal altijd blijven denken
Een beter iets konden wij u niet schenken
U heeft nu uw rust gekregen
Dit was het einde van uw leven
Het is over, het is voorbij
In gedachten bent u altijd bij mij
Ik hou van u met heel mijn hart
Vaarwel oma, rust zacht
Dag lieve oma.