Ik hou van jou,
van jou zo als jij bent.
Jij houd van mij,
van mij zoals ik ben.
Ik mis je,
als jij niet bij me bent.
Jij mist me,
als ik niet bij je ben.
Is dit dan echte liefde,
ik hoop het,
ik wil het,
ik vraag het.
Lieve schat,
echt waar ik blijf je trouw.
Want jij bent zeker weten degeen van wie ik hou!!
big hug and lots of love
je meissie linda