Tranen
Tranen om jouw
tranen omdat je niet bij me bent
tranen omdat je niet tegen me aan ligt
tranen omdat ik je warmte niet bij me heb
tranen
tranen die zeggen ik hou van jou
tranen die zeggen ik mis je
tranen die zeggen misschien waren we beide wel fout
tranen
Xxx Lieverd ik hou echt van jou !!! xxX