oude jaar afgerond
een nieuwe kan beginnen
het geeft weer hoop
en moed voor nieuwe dingen
oude jaar afgerond
terwijl er nog veel dingen spelen
verwerken is lastig
moeilijk om gevoelens te delen...
oude jaar afgerond
weer ruimte voor nieuwe dingen
ik heb een hoop plannen
en een heleboel uitdagingen...