Laat me in mijn dromen zien
De momenten die ik koester.
Laat me dan voelen
Al het geluk dat ik voelen kan.
Bezorg me beelden
Dat kippenvel opwekt.
Kippenvel uit pure liefde.
Liefde voor het leven
Voor vrienden en familie.
Laat het me nog 1 keer zien
Zodat ik het vast kan houden
Dit keer goed.
Want het is me nu allemaal
Ontglipt.