Keer op keer gebeurd het weer
Als niemand het ziet
Met zijn tweeën op één kamer
Niemand mag het weten
Het is ons geheim
Terwijl iedereen weet wat er gebeurd
Worden harten verscheurd
Alles is mooi, alles is perfect
Maar de waarheid is dat het nep is
Het is niet echt wat er gebeurd
Samen leven we even in onze eigen wereld
Maar zodra we buiten zijn is alles verdwenen
Zijn we niet meer één
En verdrinken we weer in onze eigen leugens