Wakker schrikkend bezweet en klam
hij sleurde mij uit m'n dromen
Gevoelens zo heftig
Pas na lange tijd
voel ik het gevoel zachtjes wegebben
Twinkelend als ragdunne
zilverdraadjes over mijn lijf
Ik lees terug in m'n geest
wat was mijn droom?
Voorzichtig angstig
kijk ik plaatje voor plaatje
Heerlijk ik hoefde
nergens bang voor te zijn
Zalig lag ik in z'n armen
Terwijl hij lieve woordjes
fluisterd in mijn oor
Genietend laat ik
mij weer meevoeren
naar de slaap
Waar hij op mij wacht