you wanna give me the hand
to help me to let me stand
but you doenst know
that with that one hand
you can't let me stand
ik waardeer echt je steun
en ik probeer echt wel te praten
maar van binnen klinkt elke x een hardere kreun
van de pijn die ik krijg door het pratan
ik wou dat het zelf anders was geweest
maar dat is nooit mogelijk geweest
ik wou dat ik normaal was geweest
maar wanneer de waarheid boven water komt
zien de meeste me toch alleen maar als een beest
sorry, ik accepteer je steun echt
maar ik kan er niks meer mee
en ik probeer het echt
maar daardoor elke keer wel weer een nieuwe snee
jou hand die je geeft
om mij te laten opstaan
heeft niet genoeg kracht
om me ook werkelijk te laten opstaan