kijk naar
de mensen
een glimp
van je haren
een lach
een oogopslag
het doet pijn
als jij niet
blijkt te zijn
wie ik dacht
dat je was
had verwacht…
laat maar zien
wie je bent
laat je hart
onverwacht
zomaar luiden
het spontane
verschrikken
van blikken
als jij danst
van de trappen
het gestamp
op de tafel
van roffelende
voeten
de klappende
handen
de solo
het eind
Je ogen
de hitte
vervlogen
emotie en lust
krijgen rust
als muziek
zachtjes sterft.