Ga maar verder met je leven,
Ga maar door daar waar je was gebleven.
Sluit maar ijskoud je mooie ogen.
Ookal had jij je ja woord aan mij al gegeven.
Sluit je ogen,
draai je maar om
en loop dan maar rustig weg.
Mijn nu al verloren tranen zullen toch niet meer kunnen drogen,
want het heeft de pijn in herinneringen al bij me neer gelegd.
Ga nu nou maar verder met je leven.
er is nu al genoeg tegen elkaar gezegd.
denk niet meer aan mij.
laat het los.....
vergeet het woordje "wij".
het heeft ons al genoeg gekost.
denk niet meer aan mij....
Want je bent nu vrij..........
Ik hou van jou, laurens.