Leeg
In mijn hand papier en pen,
geïrriteerd omdat ik sprakeloos ben.
Kan niet beschrijven wat ik voel,
alleen maar eindeloos hersengewoel.
Het enige dat ik met zekerheid kan verzinnen,
is dat ik me heel leeg voel vanbinnen.
Rustig laat ik een diepe zucht slaken,
en hoor zachtjes mijn hart kraken.
donderdag 4 januari ’07, 12u21