heerlijk lag je tegen mij aan
zou het nu gewend moeten zijn
maar het voelt iedere keer
als niet te kunnen weerstaan
wij genieten zo van elkaar
binnenin een stroom van liefde
liefde heel dierbaar
en daarvoor erg dankbaar
moeten er nu volop van genieten
en heel intens
samen zijn voelt echt heerlijk
dat is echt één van mijn favorieten