overweldigende natuur
schrijven ze over costa rica
alles is daar zo puur
snorkelend op zoek gaan
op zoek naar vele soorten dolfijnen
en walvissen niet te verstaan
aapjes overal
mooie kikkers
mooie waterval
heb er zoveel zin in
ja mooie ongerepte natuur
en soms een grote spin
weet dat je er bang voor bent
maar zal ze wegjagen voor jou
dat is wat ik me heb voorgewend
nog één week te gaan
alles aan het regelen
en dan de vlucht over de grote oceaan