echte liefde beleven
is gelukzaligmakend
liefde van je vriendin te ontvangen
dat is het goede in het leven
liefde straalt me tegemoet
te zien door je uitdrukking
dat doet mij zoveel goed
geeft me een tinteling
je armen om me heen
je drukt me tegen je aan
een kus zometeen
ja ik laat me lekker gaan
je bent zo ontzettend lief en goed
zorgzaam en attent
je weet precies hoe het moet
dat was ik zeker niet gewend
naast jou wakker worden
dicht tegen je aan
geluidjes die knorden
maar jij moet naar je werk gaan
lag je nu nog maar even bij mij
maar je zit in de bus
ik draai me nog even op mijn zij
dromend over de nacht
in gedachten jou strelend
de nacht die is volbracht
maar we hebben zoals je zegt
alle tijd
onze band is hecht
groeiend en groeiend
steeds meer van elkaar gaan houden
onze liefde is bloeiend
als een mooie roos die ontluikt
je heerlijke lichaamsgeur
snuif ik op
heerlijke odeur
als ik dat doe
kriebelt het bij jou
je zegt giebelend :stop
wangwrijvend tegen elkaar
ja een nieuwe uitving
maar lekker om te doen
probeer het ook maar
blij dat ik van je mag houden
blij met onze liefde
blij met het vertrouwde
verlang naar jou
maar zie je morgen weer
zal je dan beminnen lieve vrouw
en je genot brengen keer op keer
liefje tot morgen