Mijn mop Lauren is er altijd voor mij.
Ze laat me nooit vallen… staat altijd aan mijn zij.
Wil ik even niet meer leven…
Voel ik me even in het nauw gedreven…
Dan kan ik haar bellen en ze zal er voor me zijn.
Alleen Lauren ziet… me lach is schijn.
Samen ons verdriet delen.
Allebei kan ons het leven soms niets schelen.
Toch blijven we leven voor elkaar.
We zien namelijk heus wel in… met ons leven zijn we nog helemaal niet klaar!
We gaan nog veel lol maken.
Lekker met z’n 2e bunkers kraken.
Maar ook elkaar troosten in tijden van verdriet.
Net zolang dat ik of zij weer van het leven geniet.
Lauren en ik zijn ervoor elkaar in dik en dun.
Lauren is een schat en een mooi leven is wat ik der gun!
Er zal een engeltje haar altijd bijstaan.
Het engeltje aan der ketting zal nooit weggaan.
Dat engeltje ben ik...
Ik ben ervoor je schat!
Ik zal je helpen ook al heb je, je leven helemaal gehad!