altijd sta je voor me klaar
nu in deze rare tijd
ja dat is zoals ik het ervaar
je bent een zachtaardig mens
waar ik alles mee deel
dat was altijd ook mijn wens
ik hoef maar iets te zeggen
en jij bent al onderweg
zonder dat ik iets hoef uit te leggen
lieve schat van mij
heb het al heel vaak geschreven
maar jij maakt mij zo ontzettend blij
love you