verbondenheid
dat is wat we voelen
een steeds sterker gevoel
zeker verder in de tijd
alles kunnen delen
verdriet,troost,blijheid
dat is een goed gevoel
in een relatie ook zeker aan te bevelen
want dan kan je samen
goed de toekomst tegemoet
en die toekomst gaan wij maken
dat is wat wij overeenkwamen
verbondenheid
samen in de tijd
blijheid