Ik leid de weg naar buiten
De weg, maar eerst moet ik een deur sluiten
De deur van al mijn verdriet
Want bij jou voel ik het niet
Als ik je mis heb ik maar één gedachte
Hoe lang zal ik nog moeten wachten
Wachten op jou
Om je te zeggen dat ik van je hou
Op weg naar jou kom ik een meer tegen
Op dat moment had ik mijn vleugels gekregen
Omdat ik vrij was, vrij om overal te staan
En om overal te gaan
Ik sloot mijn ogen en ik vloog
Ik weet dat je niet loog
Ik vertrouw je met hart en ziel
Net als de eerste dag, dat ik voor je viel
Echte liefde is dat je elkaar vertrouwt
En wat er ook gebeurt, altijd van elkaar houd