Een hemelslicht verschijnend van achter de wolken vandaan
Een zonneschijn vol met een kracht van energie
Straling die het aardse verwarmt
Met perfectie, zo schoon
Uit de hemelen, daarboven
*
* . * . *
*
*
Probeer nu een glimpje op te vangen van deze perfectie
Maar voor het goed voelen van het diepe innerlijke, in zware tijden
En het Goddelijke zal jou dan toereiken
En een deel van de zware last dragen
Dragen over het brekende, scheurende, ijskoude ijs
Door de brandende hitte in je hart
Aan het Goddelijke mag je alles vragen
En je zult zien . . .
Het leven is opeens een fascinerende, een ontdekkende reis
* . * . *
Een reis naar het paradijs waar jij en ik elkaar zullen bewonderen . . .
Roo$je: | Zaterdag, januari 06, 2007 16:19 |
Wauw, zo prachtig mooi geschreven, bewonderend om te lezen!! Ik ben ontroerd door jouw schrijven! Dank je diep uit mijn hart! Veel Liefs, Kusskuss |
|