Een levenslange reis naar het paradijs
Waar jij en ik elkaar zullen bewonderen
Waar kleuren te vinden zijn wat geen menselijk oog ooit heeft aangeschouwd
En waar eeuwigheid nog te kort zal zijn
Een voor-altijd bestaan
Want het is een tijd van komen hier en een tijd van gaan
Maar wat alleen een pure ziel zou kunnen waarnemen
Een ziel, zo schoon en rein
Een levenslange reis naar het paradijs
Waar we baden in wat lichter is dan water
En gewassen worden van de zonde
Waar één vogel mooier zingt dan alle vogels hier op aard
Want wie zijn wij kleine nietige schepsels en wat zijn wij waard
Wensend dat wij nu al een glimp van het hemelse aanschouwen konden
Het is een levenslange reis
Een levenslange reis naar het paradijs
Waar engelen voor ons werken
Hun ereschuld van de prijs
Maar op een manier van moge
Zo niet voor die wie genadeloos hebben gemoord
Niet voor die wie zwaar hebben gelogen . . .
Bedankt weer, Vrouwe Poëzie
* . * Voor het weer mogen schrijven van dit kleine geheim * . *
En ja, we blijven Hartvrienden
Met hart & ziel