Zweven door de nacht,
de sterren staan op wacht.
Sterren vonkelen en stralen,
zodat de maan niet zal verdwalen.
De stilte gaat door de nacht,
het moment waar iedereen op wacht.
Het zwijgen van de wind,
zodat de maan haar plekje vind.
De maan staat hoog en ver,
ze word omringt door de ster.
Ze straalt de hele nacht,
ze is de enige die op het daglicht wacht.