waarom doet het me nog raken..?
Waarom voel ik steeds weer die herhalende onverklaarbare pijn?
Waarom is er niemand die hierover kan waken?
Waarom moet ik deze persoon nu eigelijk zijn?
waarom weet ik dat het nog niet begonnen is,
terwijl het einde al klaar staat in mijn zicht .
En waarom is mijn leven zo duister en beschaduwt met zoveel mis?
Waarom is het zo donker in mijn liefde als het licht?
En waarom schrijf ik zoveel vragen in dit ene enkele gedicht.