Ik heb geen zin om de boodschappen te moeten halen,
Ik wil even niet zo,
Ik moet opruimen, maar ik wil niet
Ik blijf even hangen
En ik ga de deur niet uit
Ik voel me even zonder iemand om me heen
Eigenlijk, noem ik het nu alleen
Heb het gevoel buitengesloten te zijn
Ik krijg de deur niet open
De sleutel is (op) zoek
Het leven gaat door ook zonder mij
Er gebeuren dingen die ik voorzag, maar nu niet meer snap
Ik voel me niet serieus in mijn rol
Weet niet wat of hoe te doen
Ik sta mezelf in de weg
Een ander heeft me niet nodig
En brengt me pas op het laatst op de hoogte
Genoeg voorbeelden gezien het afgelopen moment
De mensen die er toe doen, tja
Mijn grootste angst heeft me voor nu te pakken
Al die dingen die ik doe
Het kan me even niet plezieren
Het werkelijke in mij zwijgt
Het aangeleerde is spraakzaam