hij kocht een didgeridoo uit Australië
in het land waar de zon regend
meegeluisterd en gekluisterd
het verre verleden
hij kan de afscheidskreten nog horen
en het dicht het spel
het waren verdomme bloemen
de tijd gaf een knal
down to earth
de vredespijp ging rond
een dikke neus voor een laag voorhoofd
'You're a good brother',zei hij
het streelt de zwart-wit eenzaamheid
het was een geweldig feest
het stof
zal
blijven blazen
Noot: Opgedragen aan de -nog steeds- onderdrukte Aboriginals in Australië