Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
nog even wachten en dan...
ik zie je daar staan
met de liefde in je kop
je wilt niet bij haar weg gaan
maar wachten lost niks op
je zult haar snel weer bij haar zijn
maar je mist haar al naar een dag
afscheid doet altijd pijn
snel zie je weer haar lach
je kan geen hap meer eten
tot zij weer in je armen ligt
jij kan haar niet vergeten
in gedachte zie je nog haar gezicht
ze blijft in jouw gedachten
je wordt gek van het gemis
blijf nog even wachten
omdat ze snel weer terug is
meisje zet hem op
denk niet aan de eenzaamheid
want zij zit in je kop
nog maar even meid
Reacties op dit gedicht
lonely angel vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lonely angel
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
06 januari 2007
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Liefde]
[Relatie]