Het liefdesdelict
Eindelijk eens goed kunnen spreken,
de toekomst is niet langer een vraagteken.
Ik wist ongeveer wat je me ging vertellen,
dat kon iedereen voorspellen.
Blij dat we het achter ons kunnen laten,
dat we er voor elkaar kunnen zijn als maten.
De sfeer tussen ons was nog wat raar,
we moeten nog wennen aan de gevoelens van mekaar.
Ga maar volledig voor die andere meid,
ik wil dit niet zien als een onderlinge strijd.
Al doet het toch nog pijn,
ik ben blij dat we vrienden blijven zijn.
zondag 7 januari 2007, 10u03