Alles wat ik verteld had allemaal gelogen
Werd van achteren gestoken, hij was bedrogen
De maan verdween als mist voor de zon
Ik wist dat niets anders kon
Het was te laat om te zeggen dat het me speet
En te laat om je te redden, waarvan je leed
Ik had beloofde je te vertrouwen
En ook altijd van je te houden
Maar ik heb een belofte gebroken
Net als of een mes door je hart was gestoken
Je viel neer van verdriet
Ik draaide me om dit kan ik niet
Ik vertrouwde je niet meer
En dat ik dat deed, dat deed me zeer
De zon en de maan vielen naar beneden
We gingen terug naar het verleden
Ik zag ons samen staan
Zag hoe je, je armen om me heen ging slaan
Opende mijn ogen en zag je pijn
Rende naar je toe want bij jou moest ik zijn
Hielp je naar veiligheid te brengen
Ik moest en zou onze liefde verlengen
Lachte naar je, je begon te beven
En ik vroeg: zal je me ooit kunnen vergeven?