Het is alleen één groot spel
Liefde is waar het begint
En haat is waar het eindigt
De leugenaar wint
Jij verliest
Liefde of haat
Klinkt als een verzonnen verhaal
Maar het is echt
Althans echter dan je denkt
Het is één groot gevecht
Waarin jij verliezen gaat
Maar..
Als de haat je heeft gevangen en je vertrouwen is beschaamd
Kijk dan naar de warmte van de zon
En pak dat laatste beetje hoop
Waar je ooit mee begon
En die hoop zal je helpen de haat te overwinnen.