Ik dacht dat ik je kon vertrouwen
Maar dat had ik dus mis
Ja jij hebt me verraden
Dat was het enige dat ik nog wist
Machteloos en alleen
Sta ik hier nu maar
Wat moet ik hier doen?
En wat doe jij daar?
Ben je met iemand anders?
Of denk je toch aan mij?
Ik weet het niet
Ik wil het niet weten
Maar ik weet één ding
Het is voorbij.