Zeg me dat het niet zo is
Geef me hoop
En zeg dat het niet zo is
Zo moeilijk kan het niet zijn
Tegenspreken wat ik zeg
En me wat vrolijker maken
Waarom doe je het niet
Hoe moeilijk is het voor jou
Om een beetje van je liefde
Weg te geven
Wat is je probleem?