Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
So much for you
So much for you
(Written: May 2003)
So much words I want to say you
So much feelings straight out my sensitive heart
But I don't dare to say it all to you
Now it tears me all apart
S o much love I want to give you
So much tenderness and respect
So much happy tears t show you
If you could be my little boo
So there comes so much love alive
If our shying hearts melt together
My deepest dream is to make you my wife
I guess It makes my little life much better
Reacties op dit gedicht
Manjula vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Nikita Aziz
:
Zaterdag, april 28, 2007 15:12
Hoe heet dat gedicht met dat meisje ook alweer ?
x
Over dit gedicht
Auteur:
Manjula
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
07 januari 2007
Thema's:
[Liefde]
[Verliefd]
[Hoop]